Trainingen

Wil je in een korte tijd meer te weten komen over Social Media? Wil je hulp om Social Media-accounts aan te maken? Ondersteuning om deze vervolgens slim en succesvol in te zetten? Of ben je al bekend met Social Media, maar haal je er nog niet alles uit? Dan heb je nu de eerste stap gezet. Lees verder voor de volgende stap…

Welke training kies jij?

Op het gebied van Social Media kun je verschillende trainingen kiezen. Net waar jouw behoefte ligt. Alle trainingen zijn snel, praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. Het volgen van een training helpt je om in minder tijd, meer succes en omzet met Social Media te genereren.

 Deelnemers die je voor zijn gegaan zijn zelfstandigen, ondernemers en bedrijven, die:

– op een plek willen zijn waar (potentiële) klanten en opdrachtgevers zich bevinden
– willen weten hoe ze (potentiële) klanten en opdrachtgevers kunnen bereiken
– met minimale inzet maximaal resultaat op Social Media willen behalen


SOCIAL MEDIA MASTERCLASS

Resultaat: Na deze Social Media-training heb je de kennis en vaardigheden in handen, om Social Media succesvol in te zetten en het resultaat meetbaar te maken.
Wat levert het op: Meer bereik en invloed op Social Media om (potentiële) klanten en opdrachtgevers te bereiken.

Meer weten over deze training?


COMMUNITY MANAGEMENT

Resultaat: Na deze community management-training kun je een community creëren, mensen activeren en succesvol je doelgroep op Social Media binden en activeren.
Wat levert het op: Waardevolle en duurzame relaties met én tussen (potentiële) klanten en opdrachtgever. Een community met ambassadeurs die jou kunnen helpen met de verkoop van je dienst of product.

Meer weten over deze training?


SOCIAL MEDIA START

Resultaat: Na deze Social Media-training heb je een basis gelegd, hoe je als ondernemer persoonlijk online aanwezig kunt zijn op verschillende Social Media-platforms.
Wat levert het op: Het stelt je in staat om op professionele wijze te verschijnen op Twitter en Facebook. Om vervolgens sociaal interactief te worden met (potentiële) klanten en opdrachtgevers.

Meer weten over deze training?