SOCIAL MEDIA

De wereld is veranderd. Waar je voorheen familie en vrienden tegenkwam, tref je ze nu eerder online. We zijn verbonden door een veelheid van social media. Online communiceren gaat verder dan hoe we in het echte leven met elkaar omgaan. We raken op social media in contact met bekenden én onbekenden. We luisteren, gaan in gesprek en voegen waarde toe. Een open en eerlijke persoonlijk relatie is tegenwoordig niet alleen mogelijk tussen mensen, maar ook tussen mensen en organisaties, diensten of producten.

Social Proof

Onderzoek wijst uit dat 78 procent van de mensen de aanbevelingen van persoonlijke relaties vertrouwt. Bij zichtbaarheid op social media zullen mensen je ook daar eerder aanbevelen. Het is zaak om op de juiste manier aanwezig te zijn op social media en de communicatie over en weer met mensen aan te gaan. Om relaties te maken, uit te bouwen en te onderhouden. Maak ambassadeurs van (potentiële) klanten voor meer omzet. Maak nieuwe stappen naar social media.

Waar heb jij behoefte aan?

Op het gebied van social media zijn er diverse mogelijkheden om jezelf of je organisatie te profileren. Elk platform bedient haar eigen publiek en draagt de boodschappen op een andere manier uit. Hoe weet je welke werkwijze voor jou de juiste is? In de afgelopen jaren heb ik verschillende ondernemers en bedrijven geholpen bij een professionele en succesvolle inzet van social media, en ik sta te popelen om ook voor jou aan de slag te gaan. Maak een keuze uit onderstaande pakketten, of volg een training op het gebied van social media of community management.

Wil je advies? Neem contact op voor meer informatie.

Starten met Social Media? Ga van Zero naar Social Media Hero

In dit pakket worden doelstellingen besproken, waaruit een plan van aanpak volgt. Er kan gekozen worden om deze acties zelf te doen, voor een deel te laten verzorgen of geheel uit te besteden. De stappen:
– Inrichting van social media kanalen
– Het creëren en beheren van content en interactie op de social media-kanalen
– Het opbouwen, uitbreiden, binden en boeien van je netwerk

Hoe ziet Social Media er bij jou uit? Word een Social Media Master

De social media-activiteiten kunnen nog zo goed worden uitgevoerd, alleen met de inzet van de juiste hulpmiddelen is het resultaat optimaal. En wellicht is er hulp nodig bij  het herbouwen van de website, Facebookpagina of Twitter-achtergrond. Of is de inzet van e-mail-marketing gewenst. Ook kan in dit pakket trainingen worden gevolgd waarin geleerd wordt zelf alles te beheren. De mogelijkheden:
– Website implementatie en training (WordPress)
– Twitter-achtergrond
– Facebookpagina met coverfoto
– Het beheren van social media-kanalen via een dashboard
– E-mail marketing

Alle Social Media opgezet? Word een Social Media Leader

Zijn al je social media-kanalen ingericht en heb je al een aantal stappen gemaakt? In dat geval kun je kiezen voor een analyse over de social media-prestaties. Daarna volgt er advies en eventuele coaching. In dit pakket worden social media-kanalen uitgelicht, en ontvang je tips en adviezen welke stappen er genomen kunnen worden voor meer succes op social media. Wil je meer weten? Neem dan contact op.