SOCIAL MEDIA START

Je hoort alles over social media, maar kun je ermee? Je wilt starten, maar je weet niet waar te beginnen? Dan is deze social media training iets voor jou. Je maakt kennis met diverse social media platformen en alle termen die daarbij horen. Daarna ga je direct aan de slag met Twitter, Linkedin en Facebook.  Je leert berichten te plaatsen, reacties te geven en te zoeken op alle social media.

Resultaat: Na deze social media training heb je een basis gelegd hoe je professioneel online aanwezig kunt zijn op social media.
Wat levert het op: Het stelt je in staat om aan de slag te gaan op Twitter, Linkedin en Facebook. Om vervolgens sociaal interactief te worden; persoonlijk, met potentiële klanten en opdrachtgevers.

Na deze training

– Ken je alle voordelen en mogelijkheden van Twitter en Facebook Fanpage
– Ben je bekend met de termen die gebruikt worden op Twitter
– Heb je een Twitter-account die goed ingericht is
– Kun je met succes berichten plaatsen op Twitter
– Heb je een Facebook Fanpage en kun je berichten plaatsen
– Kun je likes ontvangen op je Facebook Fanpage
– Zet je met gemak de eerste stappen om de conversatie op social media te starten

Voor wie is deze training?
Deze social media training is geschikt voor iedereen die wil starten met social media. Specifieke voorkennis is niet vereist.
Iedere deelnemer gaat in de training aan de slag om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Om iedere deelnemer genoeg tijd en aandacht te kunnen geven, is de maximale groepsgrootte beperkt tot 12 personen.

Benieuwd hoe anderen trainingen hebben ervaren? Bekijk de reacties van andere deelnemers.

Wil je meer informatie of deze training binnen het bedrijf organiseren? Bel  dan naar 06-47870995