SOCIAL MEDIA MASTERCLASS

Op diverse Social Media actief en nog geen gewenst resultaat? De Social Media Masterclass geeft je alle tools om bereik en invloed inzichtelijk te maken en jouw doelgroep te bereiken. Maak  Social Media activiteiten meetbaar en pas de  strategie er op aan. Leer om vanuit een dashboard  Social Media te beheren en bespaar minimaal 1 uur per week. Door slimme e zoekopdrachten te maken, kun je met gemak met (potentiële) klanten en opdrachtgevers de interactie aangaan en hierdoor meer winst behalen.

Resultaat: Na deze Social Media Masterclass heb je de kennis en vaardigheden in handen, om Social Media succesvol in te zetten en het resultaat meetbaar te maken.
Wat levert het op: Meer bereik en invloed op Social Media om (potentiële) klanten en opdrachtgevers te bereiken om vervolgens meer omzet te genereren.

Na deze training

–     Gebruik je Twitter, Facebook en Linkedin efficiënt vanuit één dashboard
–     Heb je inzicht in hoe er online over je dienst of product gesproken wordt
–     Weet je door het gebruik van goede zoektermen je doelgroep makkelijk te vinden
–     Weet je hoe je de contacten met de doelgroep kunt versterken en uitbreiden
–     Kun je jouw inspanningen meetbaar maken en deze hierdoor verbeteren
–     Beschik je over de kennis om Social Media slim in te zetten voor meer omzet in minder tijd

Voor wie is deze training?

Deze Social Media Masterclass is geschikt voor iedereen die actief is op Social Media en ervaring heeft met Twitter, Facebook en Linkedin. Iedere deelnemer werkt op een eigen meegebrachte laptop. Geen beschikking over een laptop? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Om iedere deelnemer genoeg tijd en aandacht te kunnen geven, is de maximale groepsgrootte beperkt tot 12 personen.

Benieuwd hoe anderen deze training hebben ervaren? Bekijk de reacties van andere deelnemers.

Wil je meer informatie of deze training binnen het bedrijf organiseren? Bel  dan naar 06-47870995