Over Online En Overal

Online En Overal.nl zet jou en je bedrijf op de voorgrond.

Online En Overal gelooft in verbinding. In groei. In focus. In resultaat. Daar zijn we trots op. Wij groeien door te blijven ontwikkelen. Onze focus ligt op het succes tussen mens en merken. Met meer omzet als resultaat. Dit alles persoonlijk. Want met wie doe jij graag zaken? Met een merk, of met de mensen erachter?
Thalita van Heems is oprichter van Online En Overal. Gekenmerkt door gedrevenheid, passie en enthousiasme. Alles voor het beste resultaat.

“Met resultaat verbindingen maken. Tussen mens, merk en bedrijven. Dat is waar mijn passie ligt.”

Wie is Thalita van Heems?
Het was al op lagere school dat ik het ‘wij’-gevoel wilde creëren in de klas. Ook in mijn carrière heb ik altijd een rol gehad waarin ik medewerkers kon helpen en met elkaar verbinden. Toen ik de kans kreeg om in 2009 voor mijzelf te beginnen, heb ik deze met beide handen aangegrepen. Inmiddels heb ik met verschillende ondernemers en organisaties samengewerkt en diverse successen geboekt op het gebied van:

Social Media

Door de inzet van social media worden ondernemers en organisaties geholpen om zichtbaar te worden op het internet en uitgedaagd daar het optimale resultaat in te behalen. Door middel van de overname van alle soorten activiteiten rondom social media platforms en door het geven van trainingen. Steeds meer ondernemers ontdekken Online En Overal als partner voor hun Social Media succes.
Meer weten over Social Media?

Trainingen

“Wist ik dit maar veel eerder!” en “Wat inspirerend” Veel gehoorde reacties van deelnemers die de trainingen hebben gevolgd.  Alle trainingen zijn praktisch en direct toepasbaar, en hebben hierdoor meer resultaat voor het bedrijf kunnen behalen. Lees hier de enthousiaste, positieve reacties.
Meer weten over trainingen?

Extra Diensten

De Virtual Personal Assistants van Online En Overal ondersteunen ondernemers bij hun werkzaamheden. Of dit nu op het gebied van Social Media is of hand- en spandiensten, of ondersteuning op het gebied van sales.  Door deze diensten ondernemers meer ruimte om zich te focussen, verder te groeien of meer te genieten van hun vrije tijd. Steeds meer ondernemers ontdekken het gemak van een Virtual Personal Assistant.  Meer weten over de Virtual PA Diensten?


Meer weten?

Neem via onderstaande buttons contact met  op of bel 06-47870995

Offerte Bel mij terug