Social Media Cases

Online En overal heeft met succes en resultaat diverse Sociale Media activiteiten ingezet voor diverse opdrachtgevers. Hieronder tref je een aantal voorbeelden aan:

IJ-kantine

De IJ-kantine is een restaurant- café op het NDSM terrein Amsterdam-Noord. Kindvriendelijk, mogelijkheid tot business meetings, lekker eten, warm, gezellig.
Het restaurant biedt een uitzicht op het IJ met een eigen aanlegsteiger met toegang tot het ruime terras. Er is mogelijkheid tot gratis parkeren/WIFI/GVB-pont naar CS.

Online En Overal heeft voor de IJ-kantine alle Social Media activiteiten verzorgd.

De werkzaamheden

– Social Media accounts ingericht
– volledig community en content management
– community bouwen, uitbreiden en behouden
– online reputatie management
– interactie met (potentiële) klanten
– creëren van sales leads

Het bereikte resultaat in 4 maanden

Awareness
De IJ-kantine is zichtbaar voor de doelgroep op Social Media
Appreciation
Klanten spreken via Social Media hun waardering uit over de IJ-kantine. Klanten reageren op een positieve manier via Social Media op de berichten van de IJ-kantine
Ambassadors
Klanten zijn ambassadeurs en raden via Social Media anderen aan om de IJ-kantine te bezoeken

Een aantal voorbeelden van de dialogen via Twitter

 

 

Inn Style

Inn Style is een unieke evenementen locatie gelegen aan de Maarsseveense Plassen. Prachtig inspirerend uitzicht in alle zalen, verrassende catering en bijzondere activiteiten.

Online En Overal heeft Inn Style ondersteunt en begeleid naar het gebruik van en de effectieve inzet van Social Media.

Na een intensieve samenwerking van 4 maanden heeft Inn Style met succes het Social Media Management overgenomen. Allereerst zijn strategie, de opzet en inrichting van Social Media verzorgd en zijn de medewerkers getraind d.m.v. een aantal Social Media trainingen. In de eerste drie maanden heeft Online En Overal het Social Media  management uitgevoerd en in samenwerking Inn Style, het content management verzorgd. Na een aantal vervolg trainingen heeft Inn Style in de vierde maand met succes Social Media volledig in eigen beheer overgenomen en Online En Overal daar waar nodig, ondersteuning geboden.